Pääsiäiskuulumisia

Moikka moi taas parin kuukauden tauon jälkeen! Blogin puolella on taas vierähtänyt pidempi tovi edellisestä kirjoituksesta, mutta ei ole juurikaan kevään aikana tullut taukoiltua muilla osa-alueilla elämässä! Viime kuukaudet ovat sujahtaneet melkoista haipakkaa ohitse. Siihen ”syypäänä” on opiskelut töiden päälle. Opiskelun suhteen aikaa vie iltaisin harjoitusvalmennukset, joita nyt kevään aikana olen päässyt pitämään monta monta tuntia ihanille harjoitusasiakkailleni. Lisäksi olen jeesaillut erästä yritystä markkinoinnissa, joten täällä on saanut painaa duunia ihan työmyyränä ;D Nyt ajattelin kirjoitella ja ihan vain kertoilla teille hieman kuulumisia, kun niitä aika ajoin kysellään.

Tänä keväänä meidän perheessä ollaan sairasteltu enemmän kuin kahtena edellisenä vuotena yhteensä. Tuntuu nimittäin, että vähän väliä jollain nenä niiskuttaa tai kurkkua särkee. Viime viikolla puolestaan osa meistä nautiskeli vatsataudista ja eilen viimeksi itsellä tuntui hieman flunssan oireita. Pientä tällaiset, mutta tuntuu oudolta nämä sairastelut. Ja tottahan toki tämän hetken tunnetuin kulkutautikin meillä vieraili maaliskuun alkupuolella. Se meni onneksi suht helpolla ohi kaikilla.

Pari viikkoa sitten jouduttiin säikähtämään enemmän, kun yksi meidän lapsista sai hiihtäessään yhtäkkisen tajuttomuuskohtauksen, jota sairaalassa päivän ajan tutkittiin. Nyt odotellaan sen suhteen jatkotutkimuksia ja suunnitelmia. Hoitajien lakko on nyt vaan hidastanut hommaa melkoisesti ja hieman meinaa minulla kärsivällisyys loppua, vaikka lakkoa sekä hoitajien työolojen sekä palkkauksen parantamista kannatankin. Onneksi sen verran ollaan lastenlääkäreiden kanssa päästy keskustelemaan tapahtuman jälkeenkin, että kyseessä ei ole vaarallinen tila. Se keventää huolta.

Nyt tosiaan on mieli jo valoisampi asian suhteen ja katse käännetty valoa kohti kirjaimellisesti! On niin ihanaa, että päivät on valoisia ja vihdoin tuo lumimassakin on alkanut sulaa pihalta ja teiltä. En malta odottaa, että saa pakata paksut toppavaatteet varastoon odottelemaan ensi talvea. Omassa vaatetuksessakin innostaa käyttää värejä sekä vaaleita sävyjä enemmän. Tuleeko teille muille keväisin samanlainen värien fiilistely?

Suunnitelmissa olisi taas tehdä perinteinen kevättsekkaus vaatekaappeihin ja järjestellä paksummat talvikamat kevyempien tieltä pois. Samalla käyn läpi pitämättömäksi jääneet vaatteet ja vien ne joko kirppikselle myyntiin tai vaatekeräykseen riippuen muista kiireistä. Nykyään tulee melkoisen vähän tuollaisia kiertoon meneviä vaatteita, koska olen hiljalleen muodostanut sellaista ”klassikkovaatekaappia”, jossa kaikki vaatekappaleet sopivat toisiinsa mahdollisimman monipuolisesti. Mutta tekemistä riittää vielä. Esimerkiksi olen jo jonkin aikaa kyttinyt klassista vintage trenssitakkia beigen sävyisenä, mutta ne ehtivät aina livahtaa käsistä. Vitsit mikä unelma olisi päästä koluamaan Pariisin vintageliikkeitä ja tekemään löytöjä! Äidin kanssa muistaakseni pyörittiin 2015 muutamassa ihanassa pariisilaisessa vintageliikkeessä ja nyt kyllä kelpaisi päästä takaisin.

Ja mitäs urheiluun tulee, niin minua Instagramin puolella seuraavat ovatkin nähneet vilauksia uudesta maantiepyörästä! Aikaisempina vuosina minulla on ollut käytössä kälyltä ostettu luotto-cyclo, mutta nyt vihdoin löysin sopivan maantiekiiturin itselle. Odotan superkuumeisesti, että tiet putsataan hiekoitussorasta ja päästään porukalla tekemään pitkiä lenkkejä maanteillä ja tietty toisella luottopyörälläni maastossa. Ensimmäinen pidempi lenkki on suunnitteilla vappupäiväksi, kun pyöräillään jo osalle perinteeksi muodostunut ”vappusatanen”. Meillä on tässä parin vuoden aikana kerääntynyt jopa 8 polkijaa, joten yksin tarvii lenkille harvoin lähteä.

Mutta nyt lopuksi niihin pääsiäiskuulumisiin! Me vietetään pääsiäinen ihan kotona oleskellessa. Olisi ihanaa mennä vielä laskettelemaan ennen rinteiden sulkemista, mutta ollaan poltettu kynttilää sen verran paljon molemmista päistä (ja välillä jopa keskeltäkin), että parempi olla kotona, tehdä hyvää ruokaa, nukkua päikkäreitä, ulkoilla ja leikkiä lasten kanssa.

Ihanaa, rentouttavaa ja aurinkoista pääsiäistä kaikille! ❤

Kaisa-Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.