Arctic Nutrion Natural Flow – luonnollista energiaa päivään

Minua seuraavat ovat varmaankin huomanneet, kuinka pyrin suosimaan luontaisia tuotteita olipa sitten kyse ravinnosta tai kosmetiikasta. Sen vuoksi olin erityisen innoissaan saadessani kutsun Arctic Nutrionin tuotelanseeraukseen tammikuussa. Tapahtumassa esiteltiin uudenlainen energiajuoma, joka koostuu 100 % luonnollisista raaka-aineista, joista pääosassa on puolukka. Rakastan marjoja, joten tässä kohtaa mielenkiinto tähän tuotteeseen kasvoi lisää, vaikka kyseessä olikin energiajuoma. En nimittäin käytä juurikaan energiajuomia ellen tee jotain pidempää tai raskaampaa urheilusuoritusta. Viime viikolla Arctic Nutrionin edustaja Enni lähetti minulle testiin paketin tätä uutta energiajuomaa ja innoissani sitä olen nyt useampana päivänä testaillut. Mutta nyt itse asiaan eli mitä & minkälainen on Arctic Nutrion Natural Flow – energiajuoma?

Arcti Nutrion Natural Flow -kuvituskuva
Arcti Nutrion Natural Flow -kuvituskuva

Arctic Nutrion Natural Flow -energiajuoma

Arctic Nutrion Natural Flow on Arctic Nutrionin ja Oulun Yliopiston tutkijoiden yhteistyössä kehitetty kolmitehoinen energiajuoma, joka antaa energiaa, tehostaa rasvanpolttoa ja antaa suojaa soluille. Jokaiseen annospussukkaan on käytetty kourallinen puolukkaa, jolla on mahtavia terveysvaikutuksia. Puolukka tunnetaan muun muassa kehon matala-asteisen tulehduksen poistajana ja verenpaineen alentajana. Puolukan lisäksi Natural Flowssa on käytetty antioksidantteja sisältävää guaranaa, ravinteikasta nokkosta ja steviaa makeutukseksi. Näillä luonnollisilla yhdisteillä on vireystilaa nostava vaikutus ja ne vauhdittavat rasvan palamista myös sisäelinten ympäriltä. Ja kyseessä ei siis ole mikään laihdutusvalmiste, vaan luontaista aineenvaihduntaa boostaava energiajuoma.

Tämä energiajuoma on maidoton, vegaaninen, gluteeniton, täysin luontaisista raaka-aineista valmistettu. Natural Flow eikä sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai tauriinia, joten todella puhdas tuote kyseessä!

Arcti Nutrion Natural Flow -kuvituskuva
Arcti Nutrion Natural Flow -kuvituskuva

Arctic Nutrion Natural Flow -energiajuoma on pakattu käteviin annospussukoihin. Pussukan sisällön voi sekoittaa veteen tai mehuun, lisätä smoothien sekaan tai nauttia ihan sellaisenaan. Omaan makuuni sisältö on hieman liian tujua sellaisenaan nautittavaksi, mutta veteen sekoitettuna oikein hyvää. Energiajuoman olen nauttinut nyt samalla, kun työpäivän aikana syön välipalaa. Eli noin kahden aikaan päivällä, kun alkaa jo hieman keskittymiskyky heikkenemään ja työpäivää on kuitenkin vielä jäljellä. Siihen kohtaan pikku lisäenergia on ollut just täydellinen juttu, että jaksaa keskittyä kunnolla työpäivän loppuun.

Arcti Nutrion Natural Flow -kuvituskuva

Nyt kohta paketillisen Natural Flow -energiajuomaa testanneena suosittelen mielellään muitakin testaamaan.

Jos haluat katsoa tammikuun tuotelanseerauksen nauhoitteena ja kuulla asiasta enemmän, niin voit tilata lipun TÄSTÄ. Lippu tulee omaan sähköpostiin, josta pääsee tapahtuma-Areenalle katsomaan nauhoitteen. Energiajuomaa pääset tilaamaan suoraan TÄSTÄ. Enni antoi minulle vielä jaettavaksi suosittelukoodin, jolla saa alennuksen postikuluista (norm. 8,90 €, koodilla 2,90 €). Koodi: RR695E.

Onko teille muille Arctic Nutrion ja Natural Flow -energiageeli tuttuja? Minulle tämä oli uusi tuttavuus ja jatkan kyllä perehtymistä heidän muihinkin tuotteisiin.

Kaisa-Maria

*Tuotteet saatu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.