Heippa tammikuu

Helmikuu on jo aivan kulman (tai viikonlopun) takana ja minä mietin, mihin tämä tammikuu oikein ehti mennä? Tokihan tässä on tehty yhtä jos toista, joten ei ihmekään kun tuntuu, että parempi hidastaa tahtia taas välillä!

Tammikuussa ollaan jatkettu kodin remontointia ja alkukuusta käytiinkin vuorostaan keittiön kimppuun. Keittiöstä on nyt vaihdettu kaikki tapetit maalipinnalle ja seuraavaksi olisi vuorossa pientä lisäfreesausta muun muassa kalustevetimien suhteen. Minä haluaisin vaihtaa kaikki tasot, altaan ja hanankin samalla, mutta näitä me vielä mietitään. Onneksi meillä ei ole mitään kiirettä asian suhteen, vaikkakin haluaisin tietty kaikki heti valmiiksi ;D Remppailut jatkuu keittiön jälkeen olkkarissa ja aulassa, kun vaihdetaan tapetit maalipinnoille niissäkin tiloissa.

Remppailun lisäksi ollaan ehditty käydä mökkeilemässä Syötteellä veljen perheen ja mummun & papan kanssa. Koronan varalta pysyteltiin tietty vain omalla mökillä ja urheiltiin ulkona. Meidän pojat kävivät laskettelukoulussa aamun ja iltapäivällä vielä lasketeltiin isommalla porukalla. Vitsit odotan niin kovasti, että päästään ihan koko perheellä laskettelureissuille. Kaukana nuo ajat ei onneksi enää ole, kun kaikki kolme naperoa oppii laskettelua hurjaa vauhtia. Ankkurihissit pienten kanssa haastaa vielä jonkin verran, mutta sekin on alkanut sujumaan hienosti (meiltä kaikilta!).

Tämä viikko puolestaan on mennyt saikun merkeissä, kun maanantaina kävin viime postauksessa mainitussa pikku leikkauksessa. Minulta poistettiin reisilihaksesta hyvälaatuinen kasvain ja sitä tässä olen nyt parannellut. Leikkaus tehtiin nukutuksessa ja osasinkin jo odottaa pientä nukutuskrapulaa tiistaille. Mutta siis kaikki meni tosi hyvin ja nyt alkuun pitää antaa haavan parantua kunnolla siihen pisteeseen, että voi alkaa hiljalleen käymään kävelyillä ja siitä sitten koventaa tahtia jossain vaiheessa. Käsi- ja selkäjumppaa voi onneksi tehdä ja tänään pikku jumpat jo tekaisinkin.

Jännitin turhaa ikäviä fiiliksiä, mitä sairaalassa olosta voisi tulla! Koko päivän aikana tuli mieleen vain yhden kerran aiemmat tapahtumat leikkaussaleista ja ikävistä hetkistä. Sekin takauma meni hetkessä pois ja seuraavaksi olinkin jo syvässä unessa ja nautiskelin nukutuksesta. Heräämössä puolestaan nautiskelin rauhassa nukkumisesta ja pötköttelystä. Siihen kun vielä yhdisti tarjolla olevat hyvät eväät, niin ei edes haluttanut kiirehtiä kotiin ;D

Tammikuun viimeinen viikko on siis mennyt erittäin leppoisissa merkeissä Netflin ja särkylääkkeiden seurassa! Loppuviikko kuluu myös leväten ja ehkä hieman myös leipoen. Meidän kuopus nimittäin täyttää ensi viikolla jo neljä vuotta, joten ainakin kakku pitäisi leipasta.

Miten teidän tammikuu on sujunut?

Kaisa-Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.