Erikoinen vuosi 2020

Niin se tuli. Tämän vähintäänkin erikoisen vuoden viimeinen päivä. Nyt jälkikäteen jopa huvittaa vuoden takaiset fiilistelyt uudesta vuosikymmenestä ja uudesta draivista kaiken suhteen. Tai noh.. paljon uutta tulikin, mutta tuskin kukaan arvasi missä muodossa. Tämä erikoinen vuosi 2020 jää varmasti kaikkien mieleen. Korona muutti kaikkien arjen. Me ollaan onnekkaita, että muutos ei ollut ainakaan huonompaan kuin aiemmin. Nimittäin tämä vuosi opetti pysähtymään ja arvostamaan yhä enemmän kaikkea sitä, mitä elämässä on. ❤

Meidän erikoinen vuosi 2020 alkoi minun mummun hautajaisilla. Muutama viikko sen jälkeen alkoi pandemia levitä tosissaan ja maaliskuussa jäätiinkin jo kotiin lasten kanssa. Minä etätöihin, esikoinen etäkouluun ja kaksi nuorempaa naperoa kotihoitoon. Maaliskuussa tapahtui myös vuoden ehdottomasti isoin ja näkyvin muutos, kun pakattiin vanhasta kodista tavarat ja muutettiin vihdoin omaan taloon. Kotona oleminen ja lock down ei ole haitannut pätkääkään, kun ollaan saatu viettää ne viikot uudessa ihanassa kodissa.

Kesällä ehdittiin tehdä ihan älyttömästi kaikkea kivaa aina uimareissuista Norjan matkaan ja mökkeilyyn. Kesä tuntui jotenkin superpitkältä, kun syksykin oli tavanomaista lämpimämpi. Syksy oli kaikin puolin hektinen ja sitä nyt nollaillaan joululomalla. Joulu meillä oli myös ihana ja saatiin onneksi viettää se lähimmäisten kanssa. ❤ Alunperin oli tarkoitus viettää osa joulusta Rukalla mökkeillen, mutta toisaalta tämä joulu kotona oli just täydellinen tähän väliin.

Minulle ja meille tämä vuosi oli oikein hyvä. Erilainen, mitä alunperin suunniteltiin, mutta oikein hyvä. Nautin ihan älyttömästi kotona työskentelystä ja siitä, että kaikki ”turha” meno on karsittu pois. Ollaan rauhassa keskitytty rakkaisiin ja olennaiseen. Blogin puolella vuosi oli myös hyvin erilainen, mitä alunperin olin suunnitellut. Keväältä ja syksyltä peruuntui mahtavia yhteistöitä koronan vuoksi. Toivon todella, että ne lyödään tulille ensi vuoden aikana uudelleen, koska kyseessä oli tekemistä ja kaikkea kivaa nimenomaan teille lukijoille. Mutta pidetään peukkuja pystyssä niiden aktivoitumisen suhteen.

Erikoinen vuosi 2020 päättyy tänään neljästään aikuisten kesken lasten nauttiessa omista juhlistaan serkusten sekä mummun & papan kanssa. Siispä kiitos 2020 ja tervetuloa 2021!

Ja ennen kaikkea: kiitos tuhannesti teille kaikille lukijoille mukanaolosta tämänkin vuoden aikana! Suuret kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneille!

Palataan pian uuden vuoden puolella ja uusilla blogijutuilla! 🙂

Kaisa-Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.