WANDET TAIMEN -hyväntekeväisyystempaus

Superylpeä äiti täällä moi! Instan puolella menoa seuranneet ovatkin jo nähneet kuvia ja juttuja meidän vanhimman pojan hienosta hyväntekeväisyystempauksesta lohikalojen ja vesistöjen auttamiseksi. Tässä WANDET TAIMEN -hyväntekeväisyystempaus ja sen tarina keksijän omin sanoin:

WANDET TAIMEN -hyväntekeväisyystempaus logo

”Mulla meni kesällä tämä oma taimen-pehmolelu hukkaan ja tein siitä etsintäkuulutuksen tänne kotiin. Sitten isi ja sen kalakaverit oli lähdössä kalareissulle ja ajattelin antaa tämän etsintäkuulutuksen niille mukaan, että ne sais taimenia.

Sitten nyt isänpäivänä äiti keksi tehdä paidan tästä etsintäkuulutuksesta isille lahjaksi. Isi ja äiti sitten kertoi mulle vähän näistä taimenien ja muiden kalojen oloista Suomessa ja mulla tuli sitten idea, että voiko niitä kaloja ja vesistöjä auttaa.

Äiti ja isi auttaa nyt mua tässä paitajutussa ja annetaan paitojen myyntirahasta osa niille, jotka auttaa niitä kaloja ja vesistöjä. Saan myös itselle vähän palkkaa, jonka laitan säästöön. Ostan ehkä perhovehkeet tai jotain muuta. ” Mikael, 8 vuotta.

WANDET TAIMEN -hyväntekeväisyystempaus. Kuvassa idean keksijä taimenpehmo kädessään.

WANDET TAIMEN -hyväntekeväisyystempaus löytyy TÄSTÄ. Sivuilla löydät tarinan lisäksi meidän Mikaelin suunnitteleman upean paidan. Jokaisesta myydystä paidasta pikkumies lahjoittaa 5 euroa Virho ry:lle (Virtavesien hoitoyhdistys ry). Paitojen myynnistä palkaksi jää myös noin 4,5 euroa Mikaelille itselleen. Palkan käyttökohdekin on jo tiedossa: omat perhokalalastusvehkeet.

Käy tutustumassa meidän Mikaelin sivuihin ja lähde mukaan tempaukseen tilaamalla hienot paidat vaikka koko perheelle! 💚

WANDET TAIMEN -hyväntekeväsyystempaus kuvitusta

On ihan mieletöntä seurata vanhempana vierestä, kun omat lapset kehittyvät aivan omiksi persoonakseen ja ideoivat näin upeita juttuja. Kyllä näissä meidän ihanissa junnuissa on tulevaisuus ❤

Kaisa-Maria

P.S. Paita on huippu lahjaidea kaikille kalamiehille, -naisille ja -lapsille! Paidat tilataan toimittajilta ensi viikolla, joten niiden pitäisi ehtiä hyvinkin ennen joulua pukin konttiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.