Lokakuun kuulumiset

Moikka moi! Katselin tässä, että olen päivitellyt blogia viimeksi melkein kuukausi sitten! Taitaa olla pisimpiä postaustaukoja minulla tässä blogissa. Siksipä ajattelin tehdä perinteisessä listamuodossa lokakuun kuulumiset, koska kaikesta tapahtuneesta on hankala saada punottua yhtä ehjää punaista lankaa. On nimittäin tapahtunut ja touhuttu yhtä jos toista! Tässä siis tulee minun ja meidän perheen lokakuun kuulumiset:

  • Lokakuu alkoi ihanan pienen pojan ristiäisjuhlilla ❤ Minä sain kunnian ikuistaa kuviin tuon kauniin päivän. Ennen näitä ristiäisiä kamera on seisonut pidemmän aikaa paikoillaan täällä kotioloissa. Töissä puolestaan olen kuvannut, mutta en sielläkään niin paljoa lähiaikoina.
  • Syyskuun lopulla kävin jalan magneettikuvissa, koska oikeaan jalkaan reisilihakseen ilmestyi kesän aikana omituinen patti, jota sitten magneettikuvilla ja näytepalasella on analysoitu. Tulokset ovat tietenkin jännittäneet ja viimein ne tällä viikolla saapuivat. Olin koko ajan ajatellut patin olevan joku rasvapatti, mutta se onkin lihaksen sisällä oleva hyvänlaatuinen kasvain. Paras mahdollinen tulos siis tuli, mutta siltikin hieman ahistaa, koska leikkaushan tässä on seuraavaksi edessä. Marraskuussa tiedän leikkauksesta enemmän, mutta sanotaanko näin, että ilman tätäkin sairaalareissua olisin pärjännyt. Isosta leikkauksesta ei taida kuitenkaan olla kyse, mutta urheilulle tulee varmasti jonkinlainen paussi ja se jos jokin harmittaa!
  • Viikko sitten käytiin paljon odotettu naistenreissu Syötteellä. Oli ihanaa vaihtaa kunnolla ajan kanssa kuulumisia ja ottaa rennosti. Syötiin, käytiin pieni patikkaretki (Pytkyn pyrähdys), syötiin vähän lisää, saunottiin ja nukuttiin. Ja ennen kaikkea nautittiin rauhasta ;D Naurettiin sänkyjen laittamisen jälkeen, että tässäkö tämä oli, kun ei tarvinnut petata sänkyä kuin itselle normaalin neljän/viiden sijaan.
  • Naistenreissu oli tosin minun kohdalta jäädä väliin, koska yhdellä meidän pojista tuli viime viikolla flunssan oireita, joita tuli sitten minullekin vähän. Käytiin torstaiaamuna koronatestissä ja saatiin onneksi negatiiviset tulokset perjantaina puolen päivän jälkeen. Olisi kyllä harmittanut ihan älyttömästi jos reissu olisi jäänyt väliin! Meillä oli onneksi lievä flunssa ja oireina ääni painoksissa ja aamuisin hieman yskitti, joten vähällä päästiin.
  • Koronatesti oli kyllä niiiiin epämiellyttävä. Meidän perheestä ei aiemmin ole kukaan ko. testissä käynyt ja ei ole kyllä hinkua joutua enää uudelleen. Uskon kylläkin, että testissä tullaan vielä käymään useamman kerran näin flunssakauden alkaessa ja koronan levitessä entisestään.
  • Korona tosiaan on alkanut täällä Oulun seudullakin levitä ja ihmisten ahdistus sen myötä. Maskit alkaa olla aika vakiintunut näky kaupoissa ja itsellekin on tullut jo aika rutiinia asetella joko kangas- tai kertakäyttömaski kasvoille julkisissa tiloissa liikkuessa. Ei auta kuin toivoa korona-ajan päättyvän jotenkin ja pian.
  • Mutta nyt koronajutut sikseen ja lokakuun lemppariaiheeseen eli HALLOWEENIIN! Me ollaan jo useampi vuosi juhlittu halloweenia ja niin me tehdään tänäkin vuonna! Meillä halloweenin juhliminen rajoittuu tosin ihan tähän omaan kotiin muutaman tuttavaperheen kesken. Täällä ei vielä ole tullut ”karkki vai kepponen” kiertely tavaksi.
  • Halloweenia varten kaiverreltiin kurpitsoja tällä viikolla. Meidän kuopuksen kummitäti tuli kaveriksi ja sovittiin, että tehdään kurpitsalyhtyjen kaivertelusta porukalla perinne!
  • Syyskuun lopussa rakas ystäväni heitti minulle juoksuhaasteen. Taustatietona kerron, etten ole oikein koskaan tykännyt juoksusta lajina, vaikka sitä silloin tällöin harrastankin. Ystäväni haastoi minut käymään 20 kertaa lenkillä, jonka jälkeen kuulemma rakastun juoksuun! Nyt lenkkejä on takana 9 kertaa ja fiilikset lajista on jotakuinkin samat kuin aiemmin. Eli fiilis lenkin jälkeen on huippu, kuten aina urheilun jälkeen, mutta vielä en ole ihan rakastanut lajiin samalla tavalla kuin esimerkiksi pyöräilyyn.
  • Olen kuitenkin ollut yllättynyt siitä, että jopa yli 10 kilometrin lenkit kulkee hyvin ja saan suht vaivattomasti juostua! Ainoa mikä vaivaa on juoksijan polvi, jota koitan nyt hieronnalla ja venyttelyllä parantaa. Nastakengät meni myös hankintalistalle pakkasten alettua, joten jollain tasolla juoksu selvästi alkaa maistua!

Sellaista meidän lokakuuhun. Viime viikkojen aikana ollaan myös sisusteltu kotia ja niistä onkin tulossa postausta piakkoin.

Mukavaa viimeistä lokakuun viikkoa!

Kaisa-Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.