Tämän hetken lemppareita

Kävin aamupäivällä ajelemassa pyörällä parin tunnin lenkin ja samalla kuuntelin podcasteja. Nimittäin musiikin lisäksi tykkään yksin touhuillessa tai sitten pyöräillessä kuunnella podcasteja ja joskus äänikirjojakin. Tykkään myös aika ajoin haeskella ja etsiä uusia seurattavia niin podcasteista, blogeista ja tv-sarjoista. Lisäksi on muutamat vaikuttajat, joita olen jo vuosia seurannut ja seuraan edelleenkin. Nyt sitten ajattelin listailla omia tämän hetken lemppareita, jos joku teistä lukijoistakin kaipaa uusia tuulia. Tässäpä siis minun tämän hetken lemppareita..

Blogit

Muotia, kauneudenhoitoa, sisustusta, perhe-elämää viisihenkisen perheen äidiltä. Tätä blogia olen seurannut jo useita vuosia ja nykyään vielä tiiviimmin, kun meillä on samaa ikäluokkaa olevat kolme poikaa ja on niin helppo samaistua blogin takaa löytyvän Hannan kirjoituksiin perhe-elämästä.

Muotia, kauneudenhoitoa, sisustusta ja lifestylea. Sama nainen on yhden suosikkipodcastini (Nonsensepodi) toinen ääni!

Muotia, kauneudenhoitoa, sisustusta ja lifestylea. Sama nainen on Nonsensepodin toinen ääni!

Lifestylea, hyvinvointia ja muotijuttuja Suomesta ja Sveitsistä.

Perhe-elämää, muotia, sisustusta ja hyviä, perusteltuja mielipidekirjoituksia.

Entisen koulukaverini blogi, jossa aiheena hyvinvointi ja lifestyle.

Myös entisen koulukaverini matkablogi täynnä tarinoita läheltä ja kaukaa.

Ja lisää oululaisia bloggaajia.. Lifestylea laidasta laitaan.

Podcastit

”Nonsense-podcastia voisi kuvailla ai­kamme Sex and the City:ksi. Siinä missä 90-luvulla Carrie ja kumppanit kohauttivat avoimella lähestymistavallaan pari­suhteisiin, seksiin ja muihin naisten elä­mään liittyviin aihealueisiin, tekevät Alexa ja Linda tänäpäivänä saman podcastinsa välityksellä.”

”Tuplakääk on julkkisjuoruihin keskittyvä makasiiniohjelma, jossa perehdytään mm. Hollywood-eliitin valeavioliittoihin, Englannin kuningashuoneen synkimpiin salaisuuksiin sekä Béyoncen ja muiden taruhahmojen salaraskauksiin. Tuplakääk on oivallista eskapismia aivoillesi. Tätä ohjelmaa ei suositella tosikoille.”

Älä huoli! Meidän kaverit ovat aina mokailleet vähän pahemmin kuin sinä. Kaverin puolesta kyselen on podcast, joka vastaa noloihin kysymyksiin. Tai ainakin kertoo kavereiden kokemuksia naurettavaks… siis vertaistueksi.

”Kaipaatko motivaatiota tai inspiraatiota omalle urallesi? Haluatko kuulla kiinnostavia uratarinoita ja erilaisia näkökulmia menestyneiltä johtajilta? Jos vastauksesi on kyllä, Leadcast – Inspiroivia uratarinoita on sinua varten. Tässä podcastissa kokeneet juristit, Maria Wasastjerna ja Essi Weseri, menevät pintaa syvemmälle ja keskustelevat vaikuttavien yritysjohtajien ja ammattilaisten kanssa uran kohokohdista ja pohjanoteerauksista, hyvistä ja huonoista neuvoista ja kaikesta siitä, mitä johtajuus tarkoittaa ja edellyttää. Rehellisesti ja kaunistelematta.”

Tiedettä ja tutkimusta aiheesta toiseen. Lempparijaksoja mm. Pompeijin asukkaista ja tutkimuksista kertova jakso sekä urheilupsykologiasta kertova jakso.

”Auta Antti! -sarjassa Antti Holma vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin. Siis ihan kaikkiin. Maan ja taivaan väliltä, myös niiden ulkopuolisiin.”

”Vähän kuin istuisit mimmikavereiden kanssa aftereilla puhumassa rahasta – mutta se olisikin kiinnostavaa. Mimmit sijoittaa -podissa puhutaan rahasta, sijoittamisesta, säästämisestä ja kaikesta mitä sijoittavan mimmin elämään kuuluu!”

Tv-sarjat

”Draamasarjassa seurataan kuningatar Elisabet II:n valtakauden poliittista ja romanttista kilpailua sekä tapahtumia, jotka muokkasivat 1900-luvun jälkipuoliskoa.”

Jos tykkää seurata brittikuninkaallisia, tykkää todennäköisesti myös tästä sarjasta. Samalla saa pienen historian kertaustunnin, jos on päässyt unohtumaan, kuten minulla ;D

”Sarja rikollisjoukosta, joka ryöstää Espanjan kuninkaallisen rahapajan.”

Yllä oleva esittely kuullostaa laimealta, kun miettii itse sarjan toteutusta. Tämä on TODELLA koukuttava ja jännittävä tv-sarja olematta kuitenkaan perus räiskintämatskua! Sarja on espanjankielinen ja siitä iso plussa. Tähän on saatavilla myös dubbaus enkuksi, mutta suosittelen ehdottomasti katsomaan tämän alkuperäisenä.

Kuten varmaan huomasitte, niin melkoisen kepeällä linjalla kulkee nämä minun seurattavat. Toki jokaisessa näissä yllä listatuissa käsitellään niitä elämän vaikeitakin asioita, mutta pääsääntöisesti kuitenkin positiivisella näkökulmalla tai vähintäänkin huumorin kautta. Tiedeykkönen-podcast taitaa olla ainoa, joka on pelkkää faktaa ja tutkimusta, eikä niinkään huumoria.

Nyt sitten haluaisin tietää, mitkä on teidän lemppareita? Mitä blogeja seuraat? Tai linkkaa oma blogisi! Mitä podcasteja kuuntelette ja mitä tv-sarjoja seuraatte? Onko myös jotain kirjasuosituksia joko perinteisten tai sitten äänikirjojen puolelta? 🙂 Sana on vapaa!

Rauhallista sunnuntai-iltaa!

Kaisa-Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.