Sisustuspäivitys

Oli aika tehdä pieni sisustuspäivitys kun vanhan ovellisen lipaston korjaaminen ei enää onnistunut. Joku meidän pojista roikkui aikoinaan lipaston ovissa niin, että rungon saranakohdat murtuivat. Sitä yritettiin heti tapahtuman jälkeen korjata – onnistumatta. Siitä lähtien toinen ovi on pysynyt paikoillaan nojaten toiseen ja nyt viimein kyllästyin tuohon rikkonaiseen huonekaluun.

Sisustuspäivitys. Punottu kaislakori mustalla laattalattialla.
Sisustuspäivitys. Musta-valkoinen taulu ja alla musta avohylly, jossa kultaisia kynttilänjalkoja ja kukka.
Sisustuspäivitys. Mustalla hyllyllä kultainen tarjotin, jossa kultaisia kynttilänjalkoja. Vieressä viherkasvi.
Sisustuspäivitys. Musta-valkoinen taulu ja alla musta avohylly, jossa kultaisia kynttilänjalkoja ja kukka.

Lempparitauluni alle tuli uutena Ikean mustarunkoinen avohylly, jossa keskimmäinen hyllylevy on lasia. Vanhan lipaston sisältö puolestaan päätyi suurimmalta osalta myyntiin – kirjat ja jotkut pelit kaipaavat uutta omistajaa tätä nykyä. Vanhat lehdet ynnä muut paperit heittelin viimein paperinkeräykseen. Ihanaa kon maritusta! Olen tuon lipaston jälkeen jatkanut samalla innolla muidenkin kaappien kanssa. Siivouskaappi, vaatekaapit, lelukaapit.. Miten sitä turhaa tavaraa kertyykin niin älyttömästi?

Lisäksi hankin meille uudeksi lehtikoriksi Granitin punotun kahvallisen korin. Kori on kestävää matskua ja kahvojen ansiosta lehdet on helppo kiikuttaa korissa paperinkeräykseen.

Punottu kaislakori mustalla laattalattialla.
Musta avohylly, jossa kultaisia kynttilänjalkoja. Taustalla sohva ja ihmisiä.

Seuraavana päivitän hieman meidän taulukollaasia ja olohuoneen pitkälle seinälle olisi myös jossain vaiheessa tarkoitus muodostaa uusi taulukollaasi meidän omista kuvista. Aiemmin jo kirjoittelinkin, että musta-valkoteemalla jatketaan siinäkin, kuten tuo kuva Ossista ja meidän kuopuksesta. ❤

Muita sisustuspäivitystä kaipaavia meillä on pari mattoa. Niillä kun saa niin nopeasti muutettua ilmettä. Pääsyy mattojen vaihtamiseen on kuitenkin se, että ne ovat käytössä ja pesuissa kulahtaneita. Mikään kiireinen haku mattojen suhteen minulle ei kuitenkaan ole päällä, vaan hankin ne sitten kun sopivat sattuvat tulemaan vastaan.

Näiden lisäksi päivittelen jossain vaiheessa meidän sohvatyynyjä. Niilläkin kun saa älyttömän nopeasti aivan eri ilmeen koko olkkariin. Mutta niiden kanssa on sama juttu kuin mattojenkin – ostan joskus jos sopivia tulee vastaan.

Sisustuspäivitys. Lähikuva musta-valkoisesta viltistä.

Tässä viikkojen aikana on kaupasta kulkeutunut kotiin myös annon ihania vohvelipyyhkeitä. Meidän vanhat käsipyyhkeet alkoivat olla aika nuhjuisia, joten annon pyyhkeet oli täydellinen löytö pyyhekaappiin. Suunnitelmissa on hankkia isoja hamam-kylpypyyhkeitä kun nykyiset alkavat mennä huonoksi. Vielä ne kuitenkin ovat hyvässä kunnossa, joten hamam-pyyhkeet joutuvat vielä valitettavasti odottelemaan kaupoissa.

Tällainen pieni sisustuspäivitys meidän kesään. Veikkaan kylläkin, että tämä ei vielä jää tähän..

Minkälaisia sisustajia te olette?

Kaisa-Maria

2 thoughts on “Sisustuspäivitys

  1. Kiitos Milla ❤
   Vohvelipyyhkeet ovat kyllä aivan ihania! Tykkään eritoten tuosta isosta kuviosta.

   Ihanaa kesää sinulle! ❤

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.