Vuoden ensimmäinen

Moikka moi pienen tauon jälkeen ja hyvää alkanutta vuotta!

Meidän vuosi on lähtenyt vähän tahmeasti käyntiin ja blogikin on viettänyt hiljaiseloa joitain päiviä. Tauon syynä oli meidän pikku naperoiden ärhäkkä flunssakuume, joka huipentui jokaisen kolmen osalta korvatulehdukseen. Melkein joulusta saakka ollaan nyt oltu kotona sisällä ja VIHDOIN tauti alkaa olla voitettuna. Täällä hypitään jo ihan kirjaimellisesti seinille.

IMG_5984
IMG_5992
IMG_6014
IMG_5992
IMG_5988

Ehdittiin me loman aikana onneksi käydä kylpylässä polskimassa ja treffattiin mäenlaskun merkeissä kamujakin. Joulupukin tuomat uudet luistimetkin pääsi jäille ja uuden vuoden ilotulitukset katseltiin sitten kuitenkin ulkona. Uuden vuoden aattona saatiin meille vielä kaksi rakasta ystäväänikin toivottamaan tulevan vuoden tervetulleeksi ja hyvästelemään kuluvan. Vuosi vaihtui kotoisasta jumppatrikoot ja villasukat päällä kotona nautiskellen.

On kurjaa kun lapset sairasti loman ajan, mutta toisaalta todettiin eilen Ossin kanssa loman olleen tosi kiva. Jos mukaan ei lasketa pikkumiesten kurjaa oloa ja täysin unettomia öitä. Oli ihanaa vain olla omalla porukalla, pelailla lasten kanssa pelejä ja katsoa Olafin jouluyllätystä ”muutamat” kerrat. ;D Joulupukin tuomiin lahjoihinkin ollaan tutustuttu ihan toden teolla. Päivät on kuluneet yökkäreissä hengaillen.

IMG_5990
IMG_5974

Nyt kuitenkin tekee jo mieli vaihtaa pois yökkäreistä.. Siispä loman lopettajaisena (ja joulun..) vietetään huominen päivä Syötteen maisemissa fat bikeilla ajellen! Ja syytä onkin alkaa treenaan, koska ehdittiin napata kisanumerot tämänkin vuoden Syöte MTB maastopyöräkisoihin 🙂

Eli ei muuta kuin katseleen kypärät ja muut valmiiksi. Palataan taas kun (toivottavasti) pyöräreissun jälkeen viimeistään ajatus juoksee vähän kirkkaammin ;D

Mukavaa viikonloppua!

K-M

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.