Kunpa voisinkin..

..kirjoittaa, että viimeviikkoisen sairaalareissun jälkeen kaikki on sujunut hyvin. Ja, että nyt vietellään vielä reilu viikko kotona leppoisia ensihetkiä vauvan kanssa koko perheellä ennen kuin Ossi palaa töihin. Asia on kuitenkin valitettavasti toisin.

Keskiviikkona menin sairaalaan sovittuun kontrolliin ja tilanne olikin edelleen sama. Istukan palasia näkyi edelleen ja eilen olikin sitten vuorossa operaatio nro 2. Kyseessä oli samantapainen toimenpide kuin viime viikollakin, mutta nyt mukana oli kamera, jolla lääkäri sai hieman paremman kuvan tilanteesta.

Pääsin onneksi jo eilen illalla kotiin. Yöllä olo oli kamala nukutuskrapulasta johtuen, mutta  vihdoin tänään aamulla sekin alkoi helpottaa. Nyt sitten taas toipumista ja hemoglobiinin nostattelua edessä.

img_8041

Onneksi mulla on nämä kolme pientä rakasta piristämässä näitä huonompiakin päiviä ♥

Kurjaa tämä tällainen, mutta minkäs teet. Nyt mietitään mitä tehdään ensi viikon ristiäisten suhteen.. luotetaanko siihen, että nyt kaikki on kunnossa ja ei enää tule mitään vai onko ens viikolla taas edessä reissu sairaalaan samasta syystä ja juhlat olisikin parempi pitää joskus tuonnempana? Kontrollikin on vasta kahden viikon päästä eli siitäkään ei nyt oikein ole apua tähän mietintään. Varmaan järkevintä olisi vain siirtää juhlat, mutta toisaalta haluttaisiin pitää ne nyt viikon päästä, koska seuraava mahdollinen aika menisi huhtikuulle asti. Ja olisihan ne ihana piristys tähän hetkeen.

Meidän viikonloppu menee taas siis lepäillessä ja nauttiessa kotipäivistä.

img_8043

Rentoa viikonloppua!

 

Ninnu

2 thoughts on “Kunpa voisinkin..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.