Retkellä

Meidän koko perhe rakastaa ulkoilua ja metsässä samoilua. Juontanee juurensa minun ja Ossin lapsuuteen. Meidän molempien koti on ollut aina hyvien ulkoilumaastojen lähettyvillä ja niissä on vietetty paljon aikaa. Me molemmat ollaan saatu myös nauttia mökkeilystä metsän ja luonnon lähellä pienestä pitäen ja halutaan ehdottomasti nyt omienkin lasten kanssa viettää aikaa luonnossa, mahdollisimman paljon. Tykätään paljon tämän hetkisestä asuinpaikastamme, koska tästä ajaa lyhyessä ajassa Oulun keskustaan, mutta kuitenkin noin vartin kävelymatkan päässä on ihan kunnon metsät ja lenkkimaastot.

img_5846-533x800img_5873-533x800

Tänään lähdettiin heti aamiaisen jälkeen metsäretkelle ja samalla poimimaan puolukoita. Pojat on odottaneet innoissaan sunnuntain retkeä kun näistä suunnitelmista viikolla mainittiin. Tällä kertaa ajeltiin autolla vähän syvemmälle metsään ja lähdettiin ensin kävelylenkille tutkimaan maastoa. Lenkin jälkeen poimittiin kipot täyteet puolukoita. Tai no..minä ja Ossi poimittiin talteen, vanhempi poika poimi aikalailla vatsansa täyteen ja pienempi veijari makasi mättäillä ja heitteli puolukoita ympäriinsä. Vajaa kaksi tuntia metsässä sujahti vauhdilla.

img_5847-533x800img_5880-533x800img_5874-533x800img_5863-533x800

Ihan parasta hyötyliikuntaa tuo metsässä leikkiminen ja juoksentelu. Pojat oli liikkeellä melkein koko ajan ja lounaan jälkeen molemmat sammahti päikkäreille hetkessä. Jopa meidän vanhempi poika, joka ei juurikaan enää päiväunia nuku. Kieltämättä kyllä tässä itselläkin maistuis pikku unet, mutta ajattelin käyttää tämän hetken hyödyksi mm. kirjoittelemalla tänne postauksia valmiiksi ja laittamalla toriin kasan vaatteita ym. myyntiin. Iltapäivällä lenkkeillään vielä mummulaan kyläileen eli ihana rento sunnuntai menneillään.

img_5856-800x533img_5860-800x533

Onko siellä muita metsää ja luontoa rakastavia?

 

Ninnu

2 thoughts on “Retkellä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.