Nyt riittää

Nimittäin tämä meidän lasten sairastelu. Pienet reppanat ovat tämänkin viikon olleet kipeänä. Minä olin alkuviikon heitä kotona hoitamassa ja Ossi torstain ja eilisen. Ja kun flunssa meni nyt ohi niin eilen puhkesi vanhemmalle se ”odotettu” vesirokko. Nyt jopa hieman toivon, että se tulisi nuoremmallekin yhtä aikaa. Toivottavasti tämä vesirokko, 16.tauti sitten viime elokuun, on viimeinen piiiitkään aikaan ja saataisiin nauttia kesästä terveinä. Sanoinkin jo tuossa yksi päivä, että ihan sama, vaikka sataisi lunta koko kesän kunhan pojat olisi terveinä. Säälittää kun pienet ovat joka viikko jonkin taudin kourissa. Pojat on kyllä ihan uskomattoman reippaita, vaikka sairaina ovatkin. Ja vesirokko ei ainakaan vielä ole äitynyt kovin pahaksi. Kyllä tämä tästä kun jaksetaan tsempata yhdessä 🙂

Lasten sairastelua lukuunottamatta on ollut ihan kiva viikko. Sain pestyä kaikki ikkunat (mun inhokkihommaa, mutta nyt se on tehty!) sisältä ja ulkoa, kävin yksin maastopyörälenkillä ja kaaduin eka kertaa tälle kesää. Kaatuminen ei sinänsä ole hauskaa, mutta mulla niin nauratti se mun pölähdys sinne hiekkamättäälle. Ei siis käynyt kipeää ollenkaan, raajat vaan vilisi ilmassa 😀 Tänään menin aamusta kaupungille ostaan vähän kesävaatetta itselle ja pojille. 11 oltiin sovittu tyttöjen kans treffit Sassiin brunssille. Suosittelen! Oli todella maukas ja kattava brunssi. Brunssin jälkeen käytiin vielä XXL:ssa katseleen urheilukamppeita. Pojille toin piristykseksi sieltä uuden jalkapallon, samanlaisen kun menneillään olevissa EM-kisoissa. Vanhempi poika hihkui innoissaan kun näki telkkarista saman pallon iltapäivän ottelussa.

Tyttöjen kanssa brunssikeskustelut pyöri pääosin talon rakentamisessa. Se on meillä kaikilla haaveina ja haaveista innostuineina päätettiin lähteä ensi kuussa tsekkaan Seinäjoen asuntomessut päiväreissun muodossa. En malta odottaa! Ensinnäkin tuollainen road trip tyttöjen kanssa on aina hauskaa, toiseksi huippua päästä vihdoin asuntomessuille kun en ole koskaan aiemmin käynyt ja kolmanneksi; talo-ja rakennuskuume varmaan kasvaa aivan uusin mittoihin siellä. Toivottavasti mukaan tarttuu paljon ideoita ja hyviä ratkaisuja taloa varten.

Postauksen kuvat ovat edellisiltä kesiltä kun edellä mainituista syistä kuvailu ulkona tai ylipäätään, on jäänyt hieman vähemmälle viime aikoina.

Palaillaan taas

Ninnu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.