Äitienpäivälahja

Oli kaupassa eräs asia, mitä olin silmäillyt jo useamman viikon. Kyseessä oli lasinen iso maljakko, jota en raskinut kuitenkaan ostaa, vaikka se oli alennuksessakin. Ilmeisesti Ossi ja meidän vanhempi poika olivat kuulleet kun ääneen tuota maljakkoa olin ihastellut, koska tiistaina nuo kaksi ihanaa yllättivät tämän nuhanenän.

Tosiaan tiistaina iltapäivällä me jäätiin pienemmän pojan kanssa kotiin sairastamaan flunssaa kun Ossi ja isompi veijari ilmoittivat lähtevänsä ajelulle ja kaupungille. Heidän palatessa kuului supinaa eteisestä enkä sen kummemmin ajatellut mistä on kyse. Sisällä ollessa pikkumies oli haljeta liitoksistaan kun yritti pitää salaisuutta, mutta hetken päästä reppanalla oli pakko tulla kertomaan, että ”ostettiin sulle se ihana maljakko ja se on salaisuus” .

Ai että mulla naurattaa vieläkin kun mietin pojan ilmettä ja sitä intoa tuossa tilanteessa. Niin ihana! ♥

IMG_4332 (683x1024)

IMG_4328 (1024x683)IMG_4335 (1024x683)IMG_4338 (1024x683)

Maljakko oli tarkoitettu äitienpäivälahjaksi, mutta sehän nyt olisi ollut kamalan pitkä aika pitää salaisuutta kolmivuotiaalla. Sain siis ihanan äitienpäivälahjani jo nyt. Ja meidän pienempi poika oli kuulemma myös juonessa mukana, vaikkei ostoksilla tiistaina ollutkaan.

Kiitos minun miehille ♥

Ninnu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.