Kevätreissu

Viikko sitten torstaina ajeltiin töiden jälkeen Kuusamoon Rukan lähettyville mökkeileen viikonlopuksi. Ajokeli oli Taivalkoskelta eteenpäin aivan kauhea ja matkaa tehtiin hitaasti. Pojat on onneksi reippaita matkalaisia ja jaksavat istua autossa pitkät pätkät kirjoja lueskellen ja leikkien. Tuntuu, että itsellä pitää aina skarpata etten ala kyselemään ”milloin ollaan perillä”. Mutta jos lapset on niin reippaina niin pakko itselläkin olla kiltisti hiljaa 😀

IMG_3708IMG_3717IMG_3705

Perjantaina aamupäivä ulkoiltiin mökin lähettyvillä ja iltapäivällä veljen perhe saapui meille mökkeilyseuraksi. Iltapäivällä alettiin ihmetellä meidän vanhemman pojan vaisuhkoa olemusta ja hetken päästä mitattiin kuumemittarista reilun 38 asteen lukemia. Toisin sanoen meidän kevätreissu meni sisällä sairastellen ja vähän vuorotellen ulkoillen. Ossi ja Mikko kävivät lauantain alkupäivän pilkkimässä (ja bongasivat ihan oikean, villin suden reissullaan!) ja heidän tullessa mökille lähdettiin veljentyttäreni ja hänen äitinsä kanssa kokeilemaan laskettelua lastenmäkeen. Neitokaisella meni niin hienosti, vaikka oli eka kerta rinteessä! Jonnan kanssa ylpeät hymyt kasvoilla katseltiin kun pieni hurjapää viiletti rinnettä alas ja nousi taas hissillä itsekseen takaisin ylös. Harmitti älyttömästi meidän vanhemman pojan kuume, koska olisin ehdottomasti hänellekin vuokrannut laskettelusukset kokeiluun. Mutta seuraavalla kerralla sitten 🙂 Ja ens kerralla vuokraan kyllä itsellekin sukset reilun 20 vuoden jälkeen. Tuli niin kova into päästä laskemaan kun katseli muiden viilettävän rinteitä alas.

IMG_1092

Tähän takkiin olen päivä päivältä tyytyväisempi! Kestää joka säätä ja on lämmin. Onneksi päätin tämän pitää, vaikka alkuun viikon ajan pidin hintalappuja paikoillaan palautuksen varalta.

IMG_3721IMG_3724IMG_3738

Kuvat on kovin harmaita tältä reissulta, mutta kyllä se aurinko onneksi vähän pilkahteli lauantain aikana. Ja vaikka reissu meni pieniä flunssalaisia hoidellen niin oli ihanan rentouttavaa mökkeillä tuolla kinosten keskellä.

Ossi on ollut poikien kanssa alkuviikon kotona pitämässä sairastupaa ja vasta eilen pojat uskallettiin viedä hoitoon. Tänään ollaan taas kotona kun minulla on lomapäivä. Nämä perjantain lomapäivät on tuoneet ihan älyttömästi hyvää meidän viikkoihin. Yksi lisäpäivä yhteistä aikaa poikien kanssa ❤ Vielä ensi perjantaina saadaan nauttia nelipäiväisestä viikosta ja sitten palataan arkeen. Mutta nyt aletaan nauttia viikonlopusta ja tankkaan raskaan viikon verottamat virrat takaisin.

Rentoa viikonloppua!

Ninnu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.