Valmistaudutaan

” I went to the store, sat on Santa´s lap. I asked him to bring my friends all kind of crap. He said all you need is to write them a song. Now you haven´t heard it yet, so don´t try to sing along. So don´t sing along.. Monica, Monica have a happy Hanukkah. I saw Santa Claus, he said hello to Ross. And please tell Joey, Christmas will be snowy…”

Tuo laulu on soinut mulla noin viikon päässä, joten kaikki Frendejä seuranneet olkaa hyvä, nyt se soi todennäköisesti teilläkin 😉 Alkaa jo tuntua oikeasti talvelta kun joka puolella on ihana lumipeite. Tasan kuukauden päästä aloitellaan odotettu joululoma, ihan mahtavaa.

Tässä viikon aikana sain kehityltyä pakkomielteen huonekuusesta. Perjantain vapaapäivän aamu käytettiin lasten kanssa kuusenhakureissuun. Ajeltiin Bauhaussiin ja kierreltiin jouluosastoa läpi. Ennen kotiinlähtöä käytiin vielä ihastelemassa Ossin työpaikalla isoja autoja. Vanhempi poika pääsi yhden kyytiinkin hetkeksi. Ei ollut riemulla rajaa siinä vaiheessa.

IMG_2476

Eilen nuorempi pikkumies jäi päiväunilleen Ossin kanssa ja me lähdettiin vanhemman veijarin kanssa ostamaan jatkojohtoa ulos. Vietettiin kaupassa noin 45 minuuttia kierrellen ja katsellen. Arvaattekin varmaan, että se johto nyt ei sitten jäänyt ainoaksi ostokseksi.. Ostettiin tuuhea sypressi ulko-oven viereen ja sille kaveriksi korkea lyhty. Lyhdyn sisään paristokäyttöiset valot. Noista paristokäyttöisistä valoista on tullut hetkessä mun suosikkeja. Ei tarvitse viritellä johtoa pistorasialle ja niissä on ajastin, joten se valojen sytytyskin hoituu itsestään. Kaupoista löytyy noita valoja sekä sisä-, että ulkokäyttöön.

Edellä mainittujen sekä ruokien lisäksi kotiimme tiensä löysi uusi iso olkipukki. Se onkin hieman perinteekkäästä poikkeava, väriltään valkoinen ja ympärillä musta nauha. Välipalan jälkeen suunnattiin koko perheellä virittelemään joulutalvivalot molemmin puolin taloa ja tietenkin leikittiin lumella. Loppuilta rentouduttiin sisällä herkuttelemalla, leikkimällä ja piirtelemällä. Vanhemman pojan kanssa piirreltiin näihin palapeleihin kuvia.

IMG_2569

Tänään aamulla hoksasin, että joulukorttikuvat on otettava aikalailla heti jos haluaa ne ennen joulua lähettää. Halusin kuvat valoisaan aikaan ja arkisin se ei onnistu. Ens viikonloppuna olen reissussa ja siitä seuraava viikonloppu alkaa mennä jo tiukille aika. Kuvauspaikka laiteltiin aamiaisen jälkeen yhdessä valmiiksi ja saatiin kivat kuvat näpättyä ennen kuin lähdettiin kyläileen mummulaan. Ennen varsinaisia kuvia virittelin kameraa ja nappasin kuvia kun meidän vanhempi murunen leikki meidän kissan kanssa. Itse korttikuvaus oli nopeasti suoritettu kun vauhtiveijareilla ei oikein nappaa tuo poseeraus, ainakaan kovin pitkää aikaa.

IMG_2490

IMG_2495

Loppupäivä sujui urheilujen, kotihommien ja lopuksi iltasaunan parissa.

Seuravaava viikko onkin täynnä touhua töiden lisäksi. Huomiseksi on sovittuna toinen korttikuvaus illalla, kaupungilla pitäisi ehtiä käväistä ennen reissua, ripsien huoltoa, pakkaamista jne.

Siispä rentoa sunnuntai-iltaa ja mukavaa tulevaa viikkoa!

 

Ninnu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.