10

Uuden blogialustan kunniaksi ajattelin kirjoittaa 10 satunnaista juttua itsestäni. Ehkä osa on näistä sellaisia ettei lähipiirikään tiedä? Noh, katsotaan..

  • Oon fanittanut enemmän ja vähemmän Madonnaa pienestä pitäen. Edelleen kaikkien aikojen suosikkibiisi häneltä on Vogue.

Ixia

  • Hiuksiini on miltei mahdotonta saada koko päivän kestäviä kiharoita. Oon kuullut mooonta kertaa, että se on vain aineista/välineistä/laittajasta kiinni. Tähän mennessä useita juttuja ja laittajia on kokeiltu amatööristä ammattilaiseen, mutta noup. Mun hiukset suoristuu noin tunnissa. Permanentti saattaisi olla ainoa vaihtoehto, mutta sitä en halua. Haha siltikin eilen värkkäsin kiharoita piiiitkän tovin ja olin hiukset rullalla ja sykkyrällä monta tuntia. Tällä kertaa illalla oli vielä havaittavissa loivia laineita, mutta kunnon mutkat katosi aika nopeasti. Koitan pysyä toiveikkaana asian suhteen! 😉

  • Tykkään älyttömästi järjestää juhlia ja erityisesti huippua on suunnitella ja laittaa omille pojille synttäribileitä. Nyt oon saanut jo vanhemmasta pojasta kaverin tähän hommaan kun ollaan suunniteltu hänen marraskuisia synttärijuhlia. Pinterest käy kuumana kun selaillaan yhdessä hienoja kakkuja ja juhlaideoita.

  • En ole koskaan aikaisemmin sairastanut näin pitkään putkeen.. Ensimmäisestä antibioottikuurista on jo kuukausi aikaa.. Ja nyt kun toinen antibiootti tehosi angiinaan niin perään tuli joku toinen flunssatauti, joka on ollut jo viikon riesana eikä meinaa hellittää.

  • Useita vuosia ”haavelistallani” on ollut muutto ulkomaille ja hyppy tuntemattomaan. Kuinka mahtavaa olisi pakata perhe mukaan ja viettää joitain vuosia täysin vieraassa maassa ja kulttuurissa?! Sitten kun siltä tuntuu niin voisimme palata takaisin kotimaahan monia kokemuksia rikkaampana. Tai jäädä sille tielle. Tai vain vaihtaa paikkaa. Vaikka tuosta ollaan puhuttu ja haaveiltu niin jostain syystä se on jäänyt vain sille tasolle. Ehkä niin on tarkoitus tai sitten joskus tulee se eteen hetki kun me hypätään ja lähdetään? Jännityksellä odottaen 😉

rhodes greece ixia

  • Toinen suuri haave on rakentaa omakotitalo tai paritalo veljen perheen kanssa. Em. ja tämä haave tosin on hieman ristiriidassa keskenään.. Vai voikohan noita molempia haaveita saavuttaa?

  • Puhun paljon. Välillä varmasti liikaakin, ainakin jos puolisolta kysyy. Puhun myös yksin ja ajattelen ääneen. Onneksi täällä kotona sen voi naamioida niin, että puhuisin muille tai vaikka meidän kissalle. Töissä koitan hillitä höpöttämistä koko ajan ääneen (onneksi mulla on työhuoneessa aina radio päällä..). Ja sen vuoksi varmaan puhun kotona vielä enemmän. Ja vaikka puhun paljon, niin toisinaan jätän jutun kesken kun olen mielessäni siirtynyt seuraavaan aiheeseen. Onneksi Ossi ilmeisesti osaa lukea mun ajatukset ja jatkaa jutun loppuun. Myös meidän vanhempi poika on oppinut tämän taidon. Apua näin kun tämän kirjoittaa niin kuulostaa vähän hullulta. Kertokaa, että joku muukin tekee tuota? 😀

Ixia

  • Korvakorujen lisäksi nuorempana, lävistysten kulta-aikana, minulla on ollut nenäkoru, kielikoru, kulmakoru ja napakoru. Kaikki tosin eri aikaan, paitsi kulmakoru ja kielikoru. Enää noista ei ole edes arpia jäljellä. Paitsi korvakorut, niitä pidän ehkä kahdesti vuodessa? Minulla on myös neljä tatuointia. Jokainen niistä on sellaisessa paikassa, että voin peittää ne vaatteilla ja ainostaan yksi on niin, että voin nähdä sen koko ajan halutessani.

rhodes greece ixia

  • Jos saisin tehdä aikahypyn yhden päivän ajaksi joko 20 vuotta menneisyyteen tai 20 vuotta tulevaisuuteen niin valitsisin ehdottomasti paluun lapsuuteen päivän ajaksi. Mulla oli ihana lapsuus ja palaisin enemmän kuin mielellään päiväksi ala-asteelle hengailemaan näiden samojen ystävien kanssa kuten tänäkin päivänä edelleen tehdään. Ja kuinka hauska olisi nähdä tuo aviopuoliso silloin lapsena kun siihen aikaan tiedettiin aikalailla vain nimeltä toisemme? 😀 Tulevaisuuteen en haluaisi kurkata. Ehkä vähän pelottaisi jos siellä näkyisikin esim. jotain surullista tms. Toisaalta siellä olisi varmasti paljon hyvääkin? Ainakin toivon niin. Kumpaan suuntaan te lähtisitte päiväksi?

  • Oon tosi huono pitämään hameita ja mekkoja. Ne ei vain tunnu yhtään luontevalta päällä. Paitsi nyt parin viime vuoden aikana oon skarpannu ja pukeutunut mekkoon jo useamman kerran. Viimeksi eilen. Ja arvatkaapa kun yöllä tultiin kotiin niin huomasin mekon alemman kankaan nousseen törkeän ylös. Ja päällimmäinen kangas oli mustaa pitsiä eli läpi näkyi tuossa tilanteessa. Onneksi tämä on tapahtunut juuri ennen lähtöä juhlapaikalta kun kävin mutkan naistenhuoneessa. Naurettiin Ossin kanssa, että sen kerran kun laitan mekon päälle niin käy noin 😀 

Siinäpä muutamia satunnaisia faktoja ja kuvia sunnuntai-illaksi. Mukavaa tulevaa viikkoa!

Ninnu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.