Tunnelmaa

Syksyssä on aina ollut minun mielestä sellainen vähän jopa maaginen tunnelma. Pimeys, tuikkivat tähdet taivaalla, ensimmäiset pakkaset ja kuurainen maa aamuisin, revontulia, matalalla paistava aurinko, putoilevat lehdet, muuttavat linnut..

Sateettomana päivänä joka puolella on niin älyttömän kaunista, että tekisi mieli vain pyöriä ympäriinsä ulkona ja ihastella värejä sekä sitä syksyn tunnelmaa. Iltaisin on ihanaa laittaa takkaan tulet ja sytytellä kynttilöitä sinne tänne.

Kaivelin arkistoista vanhoja ja muutaman uudemmankin fiilistelykuvan syksyltä.. ..vanhat kuvat tunnistaa ”Toinen ikkuna”-tekstistä.

koitelikoitelikoiteli     koitelikuurarevontuletkurpitsa

Vaikka kesä onkin vuodenajoista se mieluisin minulle niin nautin näistä muistakin. Jos jotain saisin Suomen syksyyn lisätä niin olisi se kuuluisa kurpitsajuhla, halloween, tuolta Atlantin toiselta puolen. Siinä on aina ollut jotain jännittävää ja hauskaakin.. Tai jos edes joskus pääsisi Amerikassa vierailemaan kyseisen juhlan aikaan? Ehkä joskus.

Nyt sitten nauttimaan tästä syksyisestä viikonlopusta! Me lähtään poikien päikkäreiden jälkeen minun mummun synttärijuhliin kunnioittamaan pitkää 85-vuoden ikää.

Tuleva viikko onkin sitten lomaviikko täällä. Pojat lomailee koko viikon ja me Ossin kanssa osan viikosta. Pientä reissua siis tiedossa.

Palaillaan!

Ninnu

P.S. Pientä säätöä vielä vaatiin nämä sivut mm. kuvien suhteen. Jostain syystä vaakakuvat jää tuollain pieneksi kun taas pystykuvat tulee ihan normaalisti.. mutta pikkuhiljaa 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.